lenmybaby.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ananásová dieta

Pripravte si niektoré z našich skvelých štyroch jedál a ostatné chody dňa dodržiavajte podľa rozpisu.

Raňajky

100 g ananásu
1 veľká mandarínka
1 stredné jablko
1 PL pšeničných klíčkov
1 ČL medu

Desiata

150 g ananásu

Olovrant

1 biely jogurt
1 PL pšeničných vločiek

Nápoje

Minimálne 2 litre minerálnej vody alebo bylinkového čaju.
Kávu nahraďte čiernym čajom. Používajte len čerstvý ananás. Len ten vás zasýti, osvieži a zlikviduje vaše tukové zásoby.


+

Kurací tanier s ananásom

100 g kuracích pŕs, 2 póry,100 g ananásu, 100 g šampiňónov z konzervy, olej, čierne korenie, soľ.
Prsia nakrájajte a osmažte prudko na oleji. Pridajte na kolieska nakrájaný pór a duste ešte asi 3 minúty. Potom pridajte šampiňóny a pokrájaný ananás. Dochuťte soľou a čiernym korením, prípadne sójovou omáčkou.




   



Karí ryža s ananásom

100 g ananásu, 40 g ryže, 1 mrkva, karí korenie podľa chuti, olej, soľ, petržlenová vňať.
Ryžu uvarte spolu s karí korením. Mrkvu očistite, uvarte a pokrájajte. Primiešajte do ryže. Nakoniec posekajte nadrobno ananás a všetko premiešajte. Osoľte a dozdobte petržlenovou vňaťou.




Ryžový chlebík s tvarohom

1 plátok ryžového chlebíka, 120 g tvarohu, trocha minerálnej vody, menší kúsok ananásu, 1 malina alebo jahoda.
Mäkký tvaroh dobre rozmixujte s minerálkou. Natrite ho na kúsok ryžového chlebíka. Naň poukladajte nadrobno pokrájaný ananás. Dozdobte malinou.





Ananasový šalát

30 g ovčieho syra,1/2 hlávky ľadového šalátu, trochu rukoly, 100 g plátkov ananásu, 3 vlašské orechy.
Ananás rozložte na tanier, naň urobte misku z hlávkového šalátu a naplňte ju rukolou a ovčím syrom pokrájaným na kocky. Nakoniec posypte orechmi, prípadne pokvapkajte trochou oleja.


zdravie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014