lenmybaby.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Fajčenie nie je ,,IN,,!!

Cigarety nepatria do dievčenských rúk!!

Fajčenie vec ktorú vela dievčat už určite apson raz skúsilo.Nie všetky však na tom ostali závyslé ako podaktoré.Vela dievčat začína s fajčením už aj v 10tich rokoch čo je podla mna choré.Vačšina však fajčí preto lebo si myslí že tak zaujme okolie ine zase fajčia preto lebo sa dostali do zlej partie a ine sa s tým odreaguvavajú. Mne sa  to hnusí a navyšše mi aj vadi ten dym.

Sami sa tým zabíjame...

Vačšina fajčiarov si to ani neuvedomuje ale fajčním poridane škodí svojmu zdraviu.Mnoho mladých dievčat si to vobec neuvedomuje a fajčenie beru ako každodennu alebo lepšie povedane kazdohodinovu záležitost.Sú aj vínimky ktoré sa snažia prestat ale jednoducho to nejde.Existuju rozne nikotinové naplaste a podobne ale nie vždy to pomože.V prvom rade to musíš chcet a potom uz len znižovat množsvto za den až nakoniec nebudeš mat ani chut zapálit si.Alebo cigaretu vymen za niečo ine ako napríklad cukrík vzdy ked dostaneš chut na cigaretu si daj cukrik alebo neico podobne v mnohych pripadoch to pomohlo.

tak takyto je moj názor na fajčenie:)
stop





zdravie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014