lenmybaby.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ihličky v snehu? To snáď nie

V tomto počasí asi väčšina z vás volí pohodlnú obuv na nízkom podpätku, alebo maximálne na platforme. My vám poradíme, ako vyzerať dobre zabalená hoci aj v páperovke. Pozornosť sústredíme na obuv ktorá je „in“ túto zimu.



Ležérne topánky nazývané „Lace-up boots“ sú veľmi populárne v USA, ale pomaly sa dostávajú do povedomia už aj u nás. Na prvý pohľad vám môžu pripomínať topánky vojakov, v rôznych farebných prevedeniach dokonca aj  punkerský štýl. Každá z nás má v sebe kúsok rebelky a tieto vojenské topánky to len podčiarknu. Nájdete ich v rôznych prevedeniach, napríklad s ostňami na špičke, celokožené, lesklé, semišové, obľúbené sú aj s kožušinkou, v ktorých vám bude teplúčko aj v tých najväčších mrazoch.


 

Ďalším hitom tejto zimy sú opäť „Over the knee boots“, čiže cižmy s vysokou sárou nad kolená. Prinášajú výnimočnosť a eleganciu vášmu stylingu. Obľúbeným outfitom teenegerok sú právie tieto čižmy v kombinácii- modré rifle, biele tričko, kožušinová vesta a jednoduchý outfit na párty je hotový za pár minút. Ak nosíte rada sukne aj v mínusových teplotách tieto topánky vaše nohy „zabalia“ až nad kolená a doslova „vybabrete“ s počasím.


Znovuzrodený fenomén- Platformy sú v kurze celoročne! Pohodlné topánky, v ktorých bez problémov prekonáte všetky prekážky. Lodičky, kotníkové, platformové cižmy s vysokou sárou, môžete vyberať a vyberať. Predstava ihličiek zapichnutých v snehu hmmm, to znie naozaj „lákavo“. Radšej siahnite po platformách, ktoré sú vhodným riešením najmä pre opätkové maniačky. Vyrábajú sa aj s protišmykovou podrážkou, takže pravdepodobnosť „silnejšej gravitácie“ sa znižuje.

„Riding boots“ sú  čižmy ktoré nemilujú len aristokratky pri konskom póle, ale aj všetky fashionistky. Najobľúbenejšie sú v hnedej farbe a dobre sa kombinujú s košeľami, kabátmi a niekedy aj s pršiplášťom, pretože sa nosia aj do dažďa, či menej obľúbenej čľapkanice.

Jazdecké čižmy

Tip: Ak máte staršie čižmy s nížšou sárou a chcete držať krok s módou, kúpte si štucne (návleky) v rôznych farbách natiahnite nad kolená, a zasunte do čižiem. Bude vám teplo a to štýlovo!

 




moda | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014