lenmybaby.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Make-up pre blondínky

Blond znamená byť neprehliadnuteľná. V nasledujúcich riadkoch vám poradíme, aký make-up zvýrazní vašu blond farbu vlasov. Krásne oči pre blondínky Recept na krásne oči hovorí jasne: "menej je viac". Výrazné očné tiene ako Barbie ružová či tmavofialová sa mnohým blondínkam zdajú až príliš nápadné a vyzývavé. Pastelové náprotivky týchto farieb sú však už omnoho príťažlivejšie. Tieto jemnejšie odtiene ako jemne ružová a lilavá bez perleťových efektov vyzerajú veľmi dobre v kombinácii so sivými či hnedkastými odtieňmi. Popopalé blondínky by mali siahnuť po zlatohnedých očných tieňoch, pleť sa vďaka nim krásne rozžiari. V opačnom prípade by mohli blondínky vyzerať bledo. Ženám so zlatou blond farbou vlasov pristanú tmavšie fialové alebo purpurové tóny očných tieňov. Nemusíte sa obávať ani dymových očných tieňov. Ocenia ich dokonca aj platinové blondínky. Mali by ste však namiesto čiernych odtieňov použiť odtiene tmavo šedej či hnedej farby. Čo s líčkami? Ružové tiene dodávajú blondínkam žiarivú pleť. Jasne svetlo ružové odtiene sú ideálnou voľbou pre svetlé blondínky; ružové a broskyňové odtiene so zlatistým nádychom zase pristanú zlatým blond vlasom. Tmavá blond farba vlasov vyzerá dobre v kombinácii s hnedoružovou, pretože svetlé ružové odtiene môžu pôsobiť prisladko. Pamätajte však, že odtiene terakotovej alebo medenej farby blondínky ešte viac zosvetľujú. V takomto prípade by ste mali používať bronzery striedmo. Farba na pery Zaručene krásna budete s ružovou. Všetky odtiene ružovej sú pre blondínky osvedčenou klasikou. Jemné ružové odtiene s béžovými alebo hnedkastými tónmi pristanú najmä ženám so svetlozlatou blond farbou vlasov. K platinovej blond sa hodí napr. modrasto červená alebo ružová farba na pery. Upozornenie: intenzívne a tmavšie farby na pery si vyžadujú aj zodpovedajúci odtieň pleti. Pre dokonalý vzhľad by ste mali myslieť i na kontúrovaciu ceruzku na pery v rovnakej, po prípade o odtieň svetlejšej farbe, ako je vaša farba na pery. Blondínky by nemali zabúdať, že kontúrka nikdy nesmie byť tmavšia ako je farba pier.

make-up | stály odkaz

Komentáre

  1. Barbie
    nie je dobre to zbytočne preháňať sa make upom
    publikované: 15.09.2013 15:09:00 | autor: Barbie hry (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Makeup
    Podle mě blondýnkám sluší v make-upu snad úplně všechno, a nemyslím si, že přeháním :) Možná by ale bylo dobrý, když už tyto osoby jsou na něj nějakým způsobem zvyklé a pomalu bez něj na ulici nevyjdou, zaměřit se na něco takového - https://www.naqed.cz/product-category/make-up/, protože tolik nepoškozuje pleť a je k planetě rozhodně šetrnější.
    publikované: 23.06.2022 07:22:50 | autor: Alena (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014