lenmybaby.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Cvičíme!

Každý určite pozná ten pocit trasľavého brucha a mľandravých stehien. Nie, hviezdy nepoužívajú TJ náplaste na chudnutie s TOP SHOPU, ale tvrdo makajú. Pridajme sa k nim! Len, bay si to neprehnala a neskončila v nemocnici s anorexiou...
Na začiatok sem pridávam cvičenia pred lyžovaním. :)


Na pevné paže

Postavte sa chrbtom pred stoličku, pokrčte kolená a rukami sa oprite o sedadlo. Pokrčte lakte, až kým stehná nie sú rovnobežné so zemou, a opäť ich vystrite. Zopakujte 10-krát.

Natiahnite chrbtové svalstvo

Ľahnite si na pravý bok, ľavú nohu preložte dopredu a hornú polovicu tela pretočte na chrbát. Zotrvajte chvíľu v tejto pozícii a vymeňte strany.


Precvičte brušné svaly

V polohe na chrbte pokrčte kolená a ruky dajte za hlavu. Mierne nadvihnite hornú polovicu tela a diagonálne k sebe pritiahnite lakeť a koleno. Zopakujte 15-krát a vymeňte strany.

Trénujte silu nôh

Naširoko sa rozkročte a kolená pokrčte do podrepu. Váhu tela preneste na jednu nohu a druhú zdvihnite čo najviac do strany. Dbajte na rovný chrbát. Zopakujte 10-krát na každú stranu.

Zvýšte pohyblivosť bedrových kĺbov

Preneste váhu tela na pravú nohu, pokrčte ľavú nohu a kontrolovaným švihom ju vykopávajte dozadu a dopredu, pričom diagonálne pohybujte aj pažami.


Spevnite lýtka

Vzpriamene sa postavte, ruky držte v pravom uhle. Pokrčte kolená, pravú nohu vystrite dozadu a váhu tela preneste na ľavú nohu. Pomaly pohybujte pätou nahor a nadol. Zopakujte 20-krát a vymeňte nohy.




zdravie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014