lenmybaby.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

kvetinova jar

Blíži sa jar a mala by si sa na nu pripraviť.tu maš zopar typov

Kvetinova moda je velmi ženska.Nevšedne tvary a zvodna elegancia su hlavnou temou trendovy tričiek.Farebne sa nezlaknu žiadneo odtiena ani motívu.Od kvetinových vzorov cez rozne tvary listovaž po pierka .Zo strihov prevládaju uzke strihy,štylove nariasenie,rozne volány či asymetricke ukávy.

Hlavnou náplnou kvetinovej mody je rozmanitosť,hýri pestrými farbami,materialmi i tvarmi.Pridajsa do "kvetinoveho klubu"  a nes sa na vlne neprehladnutelných klinov s jemnými kvetinovými aplikaciami,alebo odvážnych podpätkov s odhalenou špičkou či pätou.Dizajnovo ťa omámia zaujímave kvetinove motívy.Stýlove doplnky výrazne podčiarkuju tvoju jedinečnosť.Takýmito originálnym doplnkom je aj kabelka s kvetinovým vzorom.Neboj sa na jar vyčnievať a dodať svojmu outfitu šmrnc!

Aj pre teba má jar pestru ponuku nielen v mode tričiek.V ponuke šiat nájdeš rozmanite typy a strihy od klasických siluet až po retro nadýchane a rozšírene sukne.Lahka extravagancia asymetrických prvkov,volánov či riasení dodáva na výnimočnosti.Na baby čakaju nielen originálne strihy,ale aj pestrofarebne prevedenia a zaujímave kvetinové variácie.


oblečenie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014