lenmybaby.blog.sk

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dokonalý úsmev

Usmev!?!?! Usmev robi cloveka a mi dievcata nemoze zabudnut na to ak sa na niekoho usmejeme uprim clovek si o vas pomysli len to dobre ak chces aby si ludia mysluli o tebe len to najepsie riad sa timito radami: 1)Vzdy sa smej úprimne nie umelo /nerobi to dobrý dojem/ 2)Nesmej sa veľmi nahlas a afektovane aby ťa kazdy počul niesi tym zaujimava 3)Smej sa prirodzene tak ako vzdy Ak si dievca ktore triapia krive zuby alebo strojcek nehamby sa usmiat ved ked sa smejes uprimne strojcek alebo krive zuby si ludia vsimat nebudu!!!!!!!!!!

usmev | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    Je dobré, že máš niektoré články aj vlastné - autorské, ale pozor na diakritiku ;). Inak s Tvojimi názormi súhlasím, až na to, že ja mám občas problém nesmiať sa veľmi nahlas, niekedy sa skrátka neviem ovládnuť :D.
    publikované: 27.11.2012 20:58:35 | autor: definitelymylast (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ...
    Ahoj no je mi ľúto že to je bez diakritiky ale snažím sa tu toho dávať čo najviac a niekedy na ňu zabudnem :) a to s tým smiechom nie každý je taký istý :) keby bol každý človek rovnaký ako výzorom tak aj so smiechom :) to že sa smeješ inakšie než ostatný zname že si sama sebou :) a to je dobré :))
    publikované: 29.11.2012 16:36:25 | autor: leusqa (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014